Spring til indhold
Hjem » Det mest værdiskabende værktøj til CRO

Det mest værdiskabende værktøj til CRO

  Ved du præcis hvad kunderne laver på din hjemmeside eller webshop? Måske du har nogle tal og statistikker, men kan du rent faktisk se det? Kan du se hvor de klikker forgæves, hvor de scoller op op ned for at lede efter noget der ikke er på siden? Kan du se hvad kunden oplever og præcis hvilke felj og problemer de møder på dit site som forhindrer dem i at handle?

  Gennem tiden har jeg brugt mange forskellige værktøjer til konverteringsoptimering, men HotJar er helt klart en af de aller mest værdiskabende værktøjer til at forbedre både konvertering og brugeroplevelse.

  Programmet giver dig nemlig mulighed for at “se kunden over skulderen” og følge med i præcist hvad de har foretaget sig på din side. Du kan se præcis hvad kunden ser på deres skærm og følge med i hvordan kunden flytter musen rundt på skærmen.

  Hver eneste gang jeg har brugt HotJar har det været en øjenåbner! Kan bliver overrasket, frustreret og samtidig inspirreret, når man kan se hvordan kunden skøjter rundt på siden, klikker på alt det man ikke havde forventet, at de ville klikke på og aldrig ser de essentielle ting, som er lige for næsen af dem.

  Se dette vilkårlige eksempel fra en HotJar sessions optagelse:

  Er der risiko for at dine kunder også farer vildt og ikke kan genneføre et køb ligesom eksempelt i videoen? Ja! Det er de helt sikkert, men du ved ikke hvor problemerne er, før du kan se det. Og når du kan se det, er det som regel let at finde en løsning.

  Som noget særligt har jeg mulighed for at tilbyde 15.000 sessionsoptagelser gratis i løbet af en måned. Det er gratis og kræver ikke betalingskort. Hvis du ikke har brug for så meget, kan du fortsætte med deres “gratis-forevigt” plan der giver et begrænset antal sessionsoptagelser, men nok til at følge med.

  👉 Prøv HotJar gratis i dag

  Når du har oprettet en konto hos HotJar, skal du blot indsættefå linjes kode, som f.eks. kan indsættes via Google Tag Manager. Og i løbet af et par timer vil deres system begynde at optage sessionerner på din hjemmeside.